Iz Linza do Sarajeva za fantastične rezultate, pročitajte predivnu priču našeg klijenta

transplantacija_kose_iskustva

Godinama je prelijepog mladića porijeklom iz Bosne i Hercegovine koji živi u Austriji mučio problem sa nedostatkom kose. Priča koju je podijelio na svome Instagram profilu jedna je od najiskrenijih i najemotivnijih koju smo pročitali u dugoj povijesti svoga poslovanja. Ono što je zaista najvažnije je fascinantna, gotovo nevjerovatna transformacija koja se dogodila nakon zahvata transplatacije kose.

Zinaid Porčić je opisao svoje iskustvo na svome Instagram profilu:

“Nakon godina problema s gubitkom kose, odlučio sam potražiti pomoć stručnjaka. Nakon detaljnog istraživanja, odlučio sam se za Vatanmed kliniku zbog njihove reputacije i iskustva u području transplantacije kose.

Od samog početka, cijeli tim me je impresionirao svojim profesionalizmom i posvećenošću. Svi su bili iznimno pažljivi i strpljivi prilikom objašnjavanja postupka i odgovaranja na moja pitanja i brige. Osjećao sam se ugodno i sigurno u njihovim rukama.” napisao je u svom postu naš klijent, a objava je izazvala veliki broj reakcija.

FASCINANTNI REZULTATI TRANSPLANTACIJE KOSE NAKON NEKOLIKO MJESECI

Mladić je dodatno opisao i sam proces transplatacije kao i iskustva iz naše klinike u Sarajevu.

“Kad je došao dan transplantacije, tim je bio izvanredan. Svaki korak postupka objašnjavali su mi detaljno, a svo vrijeme sam se osjećao da sam u sigurnim rukama. Nakon završetka operacije, osoblje me je pomno pratilo i osiguralo da sam se osjećao dobro i udobno.

Sada, nakon nekoliko mjeseci od transplantacije, iznimno sam zadovoljan s rezultatima. Moja kosa izgleda prirodno i puno gušće nego prije. Zahvaljujući cijelom timu na Vatanmed klinici, osjećam se samopouzdano i ponosno na svoj izgled.” opisao je Zinaid.


Klinika VatanMed je specijalizirana za transplantaciju kose i nudi različite tehnologije i metode u svrhu prilagođavanja potrebama klijenata. Klinika u Sarajevu za kratak je period postala regionalni centar za transplataciju kose. “Naši stručnjaci stalno istražuju nove tehnologije i inovacije kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo za naše klijente“, izjavio je Uğur Öztürk osnivač i vlasnik ove velike klinike iz Turske koja posluje u 19 zemalja svijeta. Pored brojnih obaveze i sam vlasnik bio je presretan zbog još jednog velikog uspjeha svog tima ali i sreće svakog zadovoljnog klijenta.

TRENUTNO U KLINICI U SARAJEVU – POPUST NA ZAHVAT TRANSPLANTACIJE KOSE 300 EURA

Trenutno u klinici VatanMed Sarajevo traje akcija i svi potencijalni klijenti koji popune formu ispod mogu obaviti zahvat transplantacije kose po posebnoj cijeni. Dovoljno je da popunite formu ispod i ljubazni tim klinike brzo će vas kontaktirati kako bi obavili besplatne konsultacije.

Podijeli:

Oslali članci :

Zakaži termin

Naša lokacija
Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

Pišite nam

Radno vrijeme