Transplantacija brade

Gusta brada predstavlja simbol muževnosti i omiljeni modni detalj većine muškaraca. No mnogi muškarci pate zbog prorijeđene brade. Upravo je prorijeđena brada razlog zbog kojeg se mnogi pripadnici jačeg spola odlučuju na presađivanje sapphire FUE metodom s kojim postižu gušću bradu i muževniji izgled. Transplantacijom brade može se popuniti gustoća ili čak stvoriti potpuno nov oblik brade. Presađivanje brade muškarcima vraća samopouzdanje i daje željeni izgled.

Nedostatak dlaka na regiji brade i brkova može da bude genetski, nastati zbog stresa, lošeg načina života, kao i rezultat prethodnih operacija, opekotina ili povreda. Većina muškarca samo žele da popune praznine u bradi a drugi jednostavno da dodaju još dlaka jer su nezadovoljni gustinom svoje brade. Te se odlučuju za jednino sigurno i trajno rješenje – transplantaciju brade. Uspješni rezultati se mogu dobiti samo uz primjenu mikro sapphire FUE metode transplantacije.

KAKO SE OBAVLJA TRANSPLANTACIJA BRADE

Za transplantaciju brade koriste se samo mali graftovi koji sadrže dalku ili dvije kako bi rezultat bio što prirodniji. Zatim se naprave mikrorezovi u regiji koju želi pacijent da popuni. Od izuzetne važnosti je napraviti incizije u ispravnom pravcu i rasporedu jer to u velikoj mjeri određuje kasniji izgled brade. Potom se mikrohirurškim pincetama dlaka implantira u ove mikrorezove u smijeru kako brada, brkovi ili zulufi treba prirodno da rastu.

Transplantacija brade je jednostavna, efikasna, bezbolna i minimalno invazivna metoda kojom se može trajno poboljšati izgled Vaše brade, brkova ili zulufa.