200 EURA POPUSTA VAS ČEKA: Mnoge poznate ličnosti odabrale su VatanMed za transplantaciju kose, učinite to i Vi

U poslednjih nekoliko godina, klinika Vatanmed postala je pravi magnet za poznate ličnosti iz Srbije, Hrvatske, i Bosne i Hercegovine koji žele riješiti svoje probleme sa nedostatkom kose. Razlozi za ovakav trend su mnogobrojni, a uključuju visok kvalitet usluga, najnoviju tehnologiju koju koristimo u oblasti transplantacije kose i naravno najbolji mogući rezultati.

Transplantacija kose je delikatan proces koji zahteva visok nivo stručnosti i iskustva. Klinika Vatanmed, smeštena u srcu Sarajeva, godinama unazad privlači klijente iz cijelog svijeta zahvaljujući svom renomeu u ovoj oblasti. Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da su se poznate ličnosti iz regiona Balkana – glumci, pjevači, sportisti, ali i javne osobe iz svijeta biznisa, politike i medija, u posljednje vrijeme odlučile na ovaj korak, čime su dodatno učvrstile poziciju naše klinike kao vodeće destinacije za transplantaciju kose na globalnom nivou.

U nastavku teksta možete saznati koja su to sve poznata lica odabrala VatanMed ali prije toga popunite formu i ostvarite popust od 200 EURA na zahvat transplantacije kose u klinici VatanMed.

Poznate ličnosti koje su odabrale VatanMed

U mjesecu martu transplantaciju kose u našoj klinici obavio je mladi i veoma popularni pjevač iz Bosne i Hercegovine Denijal Ahmetović. Nakon dugog istraživanja ponuđenih opcija Denijal se odlučio za VatanMed i DHI metodu transplantacije kose jer je htio ojačati prednji dio vlasišta. DHI metoda osim po visokoj preciznosti poznata je i kao metoda koja ne zahtjeva šišanje što omogućava brzi povratak javnim nastupima. Denijala je javnost u BiH upoznala kao pobjednika nekada megapopularnog show programa ZMBT, a uspješnu je karijeru nastavio sa nekoliko velikih hitova. Posebno se u njegovom opusu izdvajaju fantastični coveri kojima je zaludio region ali i duet sa Dadom Polumentom koji je postao regionalni hit. Prije nekoliko mjeseci objavio je i novi hit “Zovi me” u saradnji sa Slađanom Mandić.

Denijal Ahmetović transplantacija kose VatanMed

Bojan Marović jedan od prvih klijenata VatanMeda

VatanMed je povjerenje crnogorske zvijezde zadobio još na samim počecima poslovanja na Balkanu. Jedan od najpopularnijih pjevača iz Crne Gore transplataciju kose obavio je posebnom metodom Sapphire FUE koju su razvili stručnjaci iz VatanMeda. Radi se o najpopularnijoj metodi transplantacije kose na svijetu, a taj se proces u VatanMedu može izvesti uz oštricu izrađenu od dragog kamena safira.

Transplantacija kose

Najveći broj Hrvata transplantaciju kose radi u VatanMed klinici, među njima je Tarik Tabaković ali i Zdravko Mamić

VatanMed je za građane Hrvatske već odavno postao destinacija broj 1 za transplantaciju kose. Posjeta Sarajevu uvijek je i iz turističkog ugla uvijek dobrodošla, a sam proces transplantacije završava se za nekoliko sati. Pored smanjenih troškova putovanja, smještaja i samog zahvata ono što je Hrvate privuklo u našu kliniku jeste kvalitet zahvata kao i stotine zadovoljnih pacijenata iz te predivne zemlje. Tarik Tabaković suprug jedne od najpoznatijih influenserica Hane Hadžiavdagić uradio je uspješan zahvat u našoj klinici.

Transplantaciju kose u klinici VatanMed obavio je i jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera u ovom dijelu Evrope Zdravko Mamić.

Presađivanje kose nije više bauk

Pored brojinih poznatih koji su ukazali povjerenje VatanMed klinici ono što nas najviše raduje je što smo zahvat transplantacije kose približili običnim ljudima. Onima koje je nedostatak kose mučio, izazivao im nesigurnost i kvario raspoloženje. Muškarci i žene koji se imali probleme sa nedostatkom kose svoj su problem rješili na najbolji mogući način, trajno, bezbolno i profesionalno.

Priče naših sretnih klijenata naš su najveći uspjeh ali i obaveza da proces transplantacije kose i dalje usavršavamo, da odnos prema pacijentima dovedemo do savršenstva i zadržimo epitet najpoznatije i najpouzdanije klinike za transplantaciju kose na Balkanu.

Jeste li znali?

  • Transplantacija kose završava se za jedan dan
  • Transplantacija kose se radi u lokalnoj anesteziji
  • Transplantaciju kose mogu obaviti i muškarci i žene
  • Transplantacija kose najpopularniji je estetski zahvat za muškarce na svijetu
  • Rezultati transplantacije kose u potpunosti dolaze nakon 12 mjeseci
  • Transplantacija kose ne iziskuje duže izbivanje sa posla
  • Za uspješne rezultate transplantavcije kose najvažnije je, pored odabira klinike, slijediti uputstva stručnjaka

VatanMed Bosna i Hercegovina dio je svjetske grupacije klinika za transplantaciju kose VatanMed koja je nastala u Istanbulu.

Kako izgleda naša klinika možete pogledati u simpatičnom videu koji smo snimili za vas sa poznatim voditeljskim dvojcem Malik Nišić i Maida Burgić.

Nadamo se da ste saznali dosta informacija o samom procesu transplantacije kose. Naravno stojimo vam na raspolaganju za besplatne konsultacije. Ako već niste popunite formu i ostvarite 200 eura popusta, sve informacije o samom zahvatu pronađite i na na našoj naslovnoj stranici.

Reultate prije i poslije pogledajte na našim profilima na društvenim mrežama, a kontaktirati nas možete i putem Vibera ili WhtasAppa.

Brojevi telefona:

Podijeli:

Oslali članci :

Zakaži termin

Naša lokacija
Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

Pišite nam

Radno vrijeme