SAMO U JUNU OBAVI TRANSPLANTACIJU KOSE ZA 1090 EURA

Do sada najveći popust u VatanMed-u.

Najbolja klinika na Balkanu kada je u pitanju transplantacija kose VatanMed Sarajevo u mjesecu junu odlučila je napraviti veliko iznenađenje za sve vas koji ste planirali napraviti zahvat koji će promijeniti vaš život.

Svi oni koji se prijave putem forme koju vidite ispod u periodu od 01. do 15. juna ostvariće pravo da zahvat u našoj sarajevskoj klinici obavi po fantastičnoj i do sad najnižoj cijeni od 1090 eura. U formu koju vidite ispod upišite podatke i naš će vas tim brzo kontaktirati.

VatanMed Sarajevo je renomirana klinika za transplantaciju kose koja se ističe kao najbolje ocjenjena klinika na Balkanu. Prema mnogobrojnim korisnicima koji su podijelili svoje iskustvo putem Google recenzija, VatanMed Sarajevo je osvojio izvanrednu ocjenu od 4,8, komentare je ostavilo preko 200 zadovoljnih pacijenata.

VRHUNSKA OPREMA, STRUČNJACI I ISKUSTVO

Kada je riječ o opremi i tehnologiji, VatanMed Sarajevo drži se najnovijih dostignuća u industriji transplantacije kose. Koristeći najnaprednije tehnike i aparate, klinika je u mogućnosti da pruži visokokvalitetne usluge i postigne optimalne rezultate za svoje pacijente.

U klinici u Sarajevu do sada smo obavili na stotine uspješnih transplantacija kose, au glavni grad BiH dolaze ljudi iz svih krajeva Evrope kako bi započeli novu eru kada je u pitanju njihov izgled. Zahvati transplantacije obavljaju se za jedan dan, bezbolni su i efikasni. Svi klijenti nakon zahvata imaju 24/7 podršku našeg tima i dobijaju garancijski certifikat koji mogu iskorsititi u bilo kojoj od 20 klinika na svijetu pod okriljem VatanMed grupacije.

Iskustvo dugo 17 godina u 20 svjetskih zemalja naše je stručnjake za obavljanje zahvata učinilo liderima u svijetu kada je transplantacija kose u pitanju. U Sarajevu transplantacije kose obavlja visokoedukovana ekipa i prateće osoblje koje će se pobrinuti da vaš an u klinici ali i period nakon zahvata protekne savršeno.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu budite slobodni javiti se uvijek dostupnom timu klinike VatanMed Sarajevo na Viber ili WhatsApp broj: 061 250 020, više informacija o transplantaciji možete pronaći u drugim sekcijama naše web stranice.

Podijeli:

Oslali članci :

Zakaži termin

Naša lokacija
Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

Pišite nam

Radno vrijeme