Hanin suprug Tarik Tabaković prezadovoljan rezultatima transplatantacije kose u VatanMed-u.

Tarik Tabaković, suprug poznate blogerice Hane Hadžiavdagić Tabaković, nedavno je prošao kroz uspješnu transplantaciju kose u našoj klinici VatanMed Sarajevo. Ova vijest je privukla veliku pažnju javnosti, a Tarik je iskoristio priliku da podijeli svoje iskustvo i potakne druge da razmisle o ovoj mogućnosti.

Tarik je odlučio da podvrgne se transplantaciji kose kako bi riješio problem prorijeđene kose i povratio prirodan izgled svoje frizure. Nakon što je istražio različite opcije i klinike, odlučio je da se obrati klinici VatanMed, koja je poznata po svom vrhunskom stručnom timu i inovativnim tehnikama, te gotovo savršenim recenzijama korisnika.

Tarik je izrazio zadovoljstvo rezultatima transplantacije kose, opisujući je kao jednu od najboljih odluka u svom životu.

DO 15 JUNA AKCIJSKA CIJENA TRANSPLATACIJE KOSE OD NEPONOVLJIVIH 1090 EURA

Prije nego pročitate više o samom zahvatu i Tarikovom iskustvu važna napomena za sve vas koji želite napraviti transplataciju kose! Do 15. juna u toku je velika ljetna akcija u VatanMed klinici, ukoliko popunite formu ispod ostvarićete popust od preko 700 eura i transplantaciju kose obaviti po neponovljivoj cijeni od 1090 eura.

Ova uspješna transplantacija kose inspirisala je Tarika i Hanu da podijele svoje iskustvo s drugima i omoguće priliku svima koji su zainteresovani za ovaj postupak. Kako bi promovisali svijest o tome i pomogli drugima da povrate svoje samopouzdanje, klinika VatanMed je ponudila posebnu cijenu od 1090 eura za sve transplatacije kose zakazane do 15. juna.

Ova posebna ponuda pruža priliku ljudima da obnove svoju kosu uz vrhunsku stručnost i kvalitetnu njegu koju pruža klinika VatanMed. Tarik je ohrabrio sve zainteresovane da razmotre ovu opciju i iskoriste prednosti koje dolaze s transplantacijom kose.

Klinika VatanMed je poznata po svojoj reputaciji u oblasti transplantacije kose i pružanju vrhunske usluge. Naš stručni tim čine iskusni hirurzi i medicinsko osoblje koji su specijalizirani za transplantaciju kose. Oni koriste najnovije tehnike, uključujući FUE (Follicular Unit Extraction) i DHI metodu, koja omogućava precizan i bezbolan proces prenosa folikula dlake. Ove tehnike osiguravaju prirodan izgled kose, bez vidljivih ožiljaka ili tragova intervencije.

transplantacija_kose_iskustva

Mnoge poznate ličnosti odlučile su se da povjerenje ukažu našoj klinici. Možda je vrijeme da to uradite i vi! Ne zaboravite akcijska cijena za transplataciju kose traje do 15. juna

Podijeli:

Oslali članci :

Zakaži termin

Naša lokacija
Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

Pišite nam

Radno vrijeme