Transplantacija kose u klinici VatanMed – Vaš najbolji izbor i posebna sezonska cijena

transplantacija kose

VatanMed se od pojave na području Balkana etablirao kao ubjediljivo najpouzdanija klinika za transplantaciju kose. U ovom tekstu pored forme koja će vam omogućiti sezonski popust i potpuno besplatne konsultacije imaćete priliku saznati i neke od najbitnijih stvari vezanih za kliniku VatanMed Sarajevo i samom procesu transplantacije kose.

Transplantacija kose cijena

Sezonski popust koji možete ostvariti u klinici VatanMed omogućava vam da kompletan zahvat uz popratne procese obavite po cijeni od 1190 eura. Zahvat u klinici VatanMed podrazumjeva maksimalan mogući broj graftova, dok se u drugim klinikama cijena određuje po njihovom broju. Ukoliko se odlučite na korak koji garantira povratak vaše kose omogućena vam je stručna pomoć, profesionalni tretman, tretmani za poboljšanje efekta zahvata kao i podrška u periodu koji dolazi nakon transplantacije kose.

Ako želite ostvariti pravo na sezonsku specijalnu cijenu zahvata dovoljno je popunite formu ispod, a u nastavku ovog teksta pročitajte i stvari koje su najbitnije za sami proces transplantacije kose, kao i intervjue sa nekim od naših zadovoljnih klijenata.

Zašto odabrati baš kliniku VatanMed kada birate kliniku za transplantaciju kose?

Krenimo sa vašim svakodnevnim potrebama. Kada kupujete hranu, kućne potrepštine, bijelu tehniku ili kada se odlučujete na krupnije korake poput kupovine automobila, obično birate provjerene brrendove sa tradicijom koji svoje usluge i proizvode nude dugi niz godina, provjereno su kvalitetni i imaju hilajde zadovoljnih klijenata. Birate brendove u koje vjerujete, koje su vam preporučili prijatelji ili ste o njima pročitali savršene recenzije. Tako se trebate ponašati i kada birate kliniku za transplantaciju kose. Klinika koje nude tu uslugu ima na hiljade, no rijetke su one koje možemo nazvati pouzdanim.

Klinika VatanMed oficijelni je partner Euroleauge Basketball, postoji 17 godina i posluje u preko 20 zemalja svijeta. Svoj put ka vrhu liste najboljih klinika za transplantaciju kose započela je iz Istanbula, a poslovanje proširila na skoro sve kontinente. Taj put nije bio nimalo lak ali profesionalan pristup klijentima kao i njihova zadvoljna lica i naravno nove frizure bili su jasan putokaz. VatanMed je danas jedna od rijetkih klinika na svijetu koja se može pohvaliti sa preko 30.000 obavljenih transplantacija kose. To iskustvo i vaša je sigurnost. Sigurni smo da ste već vidjeli različite vrste ponuda za obalvjanje zahvata a u nastavku ovog teksta svoja iskustva iz naše klinike ispričaće vam naši klijenti čija iskustva možete vrlo lako pronaći i na njihovim profilima na društvenim mrežama. Priče o uspješnim zahvatima u našoj klinici pričaju stvarni ljudi, za razliku od nekih klinika koje vam nude fotografije kupljene na stock prodavnicama.

Dario Matić – Fotograf iz Tuzle i promjena nakon transplantacije kose koja je prava inspiracija

Dario Matić je jedan od najpoznatijih fotografa na području Tuzle i uspješan poduzetnik. Svoju je priču o zahvatu transplantacije kose nesebično i hrabro podijelio sa drugim muškarcima koji pate od nedostatka kose. Dario je zaista inspirativan, kazao je da ga je ohrabrilo i to što su njegova tri prijatelja obavila zahvat u klinici VatanMed. Video je sniman samo pet mjeseci nakon transplantacije kose. Danas su rezultati mnogo bolji. A kako sve izgleda lako ćete provjeriti na njegovom Facebook profilu. Dario je zaista iskreno i istinito ispričao svoja iskustva, šta mu je bilo najteže, da li ga je boljelo i kako je sve proteklo tokom samog zahvata.

Pet mjeseci nakon zahvata trasnplantacije kose – Dario Matić, Fotograf i poduzetnik iz Tuzle

Dario je svoju ljudskost pokazao i kada se odlučio ošišati svoju novonaraslu kosu u znak podrške dječaku oboljelom od raka. Sa novom je frizurom uplovio i u bračne vode zbog čega smo posebno sretni i zadovoljni mi u klinici VatanMed.

Pored Darija stotine zadovoljnih klijenata klinike VatanMed u Sarajevu dalo je svoje osvrte na Google i TrustPilot platformi. VatanMed je kada se u obzir uzme broj i releveantnost osvrta ostavljenih na Google platformi jedna od najbolje ocijenjenih klinika u Evropi.

Recenzije ćete vrlo lako pronaći i pročitati na našem Google profilu – VatanMed Bosnia Hair Transplant Clinic – Transplantacija Kose

Metode transplantacije kose, kako odabrati odgovarajuću?

Najvejrovatnije da već znate ali napomenućemo, trenutno najpouzdanije i najčešće korištena metoda transplantacije kose je FUE. FUE metoda je minimalno invazivna i izgleda tako da se folikularne jedinice vade s donorske regije jedna po jedna. Donorska regija može biti bilo koji dio na kojem postoji zdrava i bujna kosa, a to su najčešće područje potiljka i prostora iznad ušiju. Metoda se obavlja tako da se vrlo tankim iglama vade folikuli koji se tada jedan po jedan presađuju na mjesto na koje je potrebno transplantirati kosu. Ova metoda u potpunosti je zamijenila FUT metodu koja je u početku bila popularna ali je FUE zamijenila zbog brojnih prednosti.

Kakvi su rezultati FUE metode transplantacije ispričao je i naš klijent Zinaid koji trenutno živi u Austriji a porijeklom je iz Bosne i Hercegovine gdje je u klinici VatanMed obavio zahvat transplantacije kose.

DHI METODA TRASNPLANTACIJE KOSE

Metoda koja ne zahtjeva šišanje i idealna je kod klijenata koji imaju visoke zaliske ili kod žena koje na određenim mjestima imaju prorijeđenu kosu.

Ovu metodu transplantacije kose odabrali su u klinici VatanMed i poznati pjevač Denijal Ahmetović kao i suprug poznate blogerice Hane Hadžiavdagić Tabaković, Tarik Tabaković. Oba navedena klijenta su jako zadovoljni rezultatima. No, da bi odabrali pravo rješenje i metodu koja vama najviše odgovara najbolje se konsultovati sa VatanMed stručnjacima. Napominjemo da su sve konusltacije besplatne, preglede ne naplaćujemo a uvije smo dostupni na društvenim mrežama, Viberu ili WhatsAppu za sva vaša pitanja.

Denijal Ahmetović prije zahvata u našoj klinici

Kako kontaktirati kliniku VatanMed

Ukoliko niste popunili formu možete je pronaći i na kraju ovog teksta ali nas možete pozvati na Viber ili WhatsApp na dole navedene brojeve telefona:

📞 +38762601444

📞 +38761177333

📞 +38761250020

Priče i fotografije naših zadovoljnih klijenata možete pronaći i na našim profilima na društvenim mrežama.

Podijeli:

Oslali članci :

Zakaži termin

Naša lokacija
Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

Pišite nam

Radno vrijeme