VatanMed proljetni popust na transplantaciju kose – fantastičnih 200 eura manje

Proljeće je vrijeme obnove, buđenja prirode, i zašto ne, buđenja vaše nove kose! U VatanMed Bosna i Hercegovina, radujemo se što možemo biti vaš partner u tom putovanju prema vašoj novoj frizuri koju možete opet imati uz naše vrhunske stručnjake.

Od 11. do 17. marta, nudimo nevjerojatan popust od 200 eura na transplantaciju kose! To je prilika koju zaista ne bi trebali propustiti Samo popunite formu ispod i ostvarite svoj san! Nakon što popunite formu, dobit ćete promo kod u vrijednosti od 200 eura koji možete iskoristiti prilikom obavljanja transplantacije kose!

Zašto odabrati VatanMed BiH za vašu transplantaciju kose?

   1. Stručnost i iskustvo: Naš tim ima bogato iskustvo i stručnost u domenu transplantacije kose.

   1. Napredne tehnike: Koristimo najnovije tehnike i tehnologiju kako bismo osigurali najbolje rezultate.

   1. Individualni pristup: Svaki pacijent je jedinstven, stoga pristupamo svakom individualno kako bismo postigli najbolje rezultate.

   1. Zadovoljni klijenti: Naši rezultati govore sami za sebe – zadovoljni klijenti su naš najveći uspjeh!

   1. Visoka ocjena: Naša reputacija je izgrađena na povjerenju i zadovoljstvu naših pacijenata, što se odražava i na visokim ocjenama na Trustpilotu i Googleu.

  Pridružite nam se i zajedno osigurajmo da vaša kosa procvjeta ovog proljeća! Za više informacija, posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno.

  Pustite svoju kosu da se probudi zajedno s prirodom!

  Podijeli:

  Oslali članci :

  Zakaži termin

  Naša lokacija
  Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

  Pišite nam

  Radno vrijeme