Zdravko Mamić ukazao povjerenje klinici VatanMed, učinite to i vi

Zdravko Mamić, hrvatski nogometni menadžer, nedavno je podvrgnut transplantaciji kose u klinici VatanMed u Sarajevu, što su izvijestili regionalni mediji. Mamić je oduvijek bio poznat po svojoj karakterističnoj frizuri i stilu, a sada je odlučio učiniti nešto u vezi s njegovim gubitkom kose sa kojim se godinama muči. Odabrao je najbolju regionalnu kliniku koja posluje u Sarajevu, VatanMed.

Mamić se podvrgnuo tehnici transplantacije kose FUE (Follicular Unit Extraction), koja uključuje uklanjanje zdravih folikula kose s donjeg dijela vlasišta i transplantaciju na područje gubitka kose. Taj postupak smatra se jednim od najučinkovitijih i najsigurnijih načina za rješavanje problema gubitka kose.

Mediji koji su izvijestili o ovom događaju su uglavnom regionalni, uključujući Večernji list, 24sata.hr, Jutarnji list, te nekoliko bosanskohercegovačkih medija, kao što su Klix.ba i Avaz.ba i N1info.ba. Mediji su objavili i fotografiju popularnog Mamića nakog tranplantacije kose. Mamić nije jedina poznata ličnost koja je transplataciju kose obavila u Sarajevu, učinio je to i poznati crnogorski pjevač Bojan Marović ali i suprug influenserke Hane Hadžiavdagić Tabaković, Tarik. Klinika VatanMed u regionu se ističe po gotovo savršenim recenzijama klijenata. (Na Google je to ocjena 4,8).

Trenutno je moguće ostvariti i popust na zahvat ako popunite ormu ispod. 

Njegova odluka o transplantaciji kose privukla je pažnju, no taj je zahvat izuzetno popularan a usavršen je najviše u Turskoj. Ipak, klinika iz te zemlje VatanMed koja je prije dvije godine otvorila svoju ispostavu u Sarajevu od glavnog je grada BiH napravila regionalni centar za transplantaciju kose. U Sarajevo zbog izuzetno efikasnog načina kojim se rješava nedostatak kose dolaze muškarci i žene iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije ali i drugih evropskih zemalja. 

U svakom slučaju, transplantacija kose postaje sve popularnija metoda među ljudima koji se suočavaju s problemom gubitka kose, a Mamićeva odluka da se podvrgne ovom zahvatu pokazuje da nije izuzetak.

Sve infomracije o klinici pronađite na web stranici www.vatanmed.ba 

Ukoliko trebate informacije za bilo koji od navedenih osoblje klinike je dostupno na  Viberu i WhatsAppu na brojeve: +38762601444, +38761209700 ili +38761250020. 

Za informacije o popustima pratite nas na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Podijeli:

Oslali članci :

Zakaži termin

Naša lokacija
Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

Pišite nam

Radno vrijeme