VatanMed

O nama

Turski kvalitet, svjetski standard!

VatanMed grupacija je osnovana 2007. godine u Istanbulu. Od tada smo svoje poslovanje proširili u 19 zemalja svijeta. Tokom 16 godina rada, povjerenje nam je ukazalo više od 50.000 zadovoljnih pacijenata iz cijelog sveta. Naše klinike i ordinacije su specijalizovane u oblasti transplantacije kose, brade, brkova, obrva i trepavica kao i u oblasti estetske hirurgije i stomatologije.

Usluge VatanMed-a su dostupne i u Bosni i Hercegovini. Ordinacija se nalazi u samom centru Sarajeva, u poslovnom centru Importanne preko puta Ambasade SAD-a.

Ordinacija

U prijatno opremljenom prostoru posjedujemo najmoderniju medicinsku opremu i kompletano opremljenjene hiruške sale. Možemo se pohvaliti stručnim doktorskim kadrom i ljubaznim osobljem.

Radimo po najnovijim metodoma i u skladu sa svjetskim standardima. Konstantno pratimo inovacije i usavršavamo se u cilju da našim pacijentima ponudimo samo najbolja rješenja u borbi protiv ćelavosti i estetskih problema.

Naše rezultate ganarantujemo pisanom garancijom, koju pacijenti dobijaju nakon završene intervencije transplantacije kose.

16 godina tradicije u 19 zemalja sveta

Ponosni smo što možemo da Vam pružimo naše korporativno iskustvo i stručno osoblje. VatanMed grupacija posluje od 2007. godine u 19 zemalja svijeta. Radimo po svjetskim standardima konstantno prateći inovacije. Prioritet ordinacije VatanMed je zadovoljstvo pacijenata. 

Zakaži termin

Popunite formu u nastavku i kontaktirajte nas u vezi svih informacija, zakazivanja ili prijedloga za saradnju. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.