Posebna cijena u maju: 1275 eura za transplataciju u VatanMed-u

Transplantacija kose je sve popularniji postupak koji je u proteklim godinama doživio značajan porast interesovanja kod ljudi koji se suočavaju sa problemom gubitka kose. Klinika Vatanmed u Sarajevu se ističe kao vodeća u regiji Balkana kada je u pitanju transplatacija kose a u prteklom je periodu u našoj klinici obavljeno hiljade uspješnih zahvata. U vrijeme kada se priroda budi, neka se na tvojoj glavi probudi nova kosa. Popunite formu ispod i ostvarite popust.

Naša klinika je specijalizirana za najmodernije metode transplantacije kose, koje se baziraju na FUE i DHI metodama. Obje metode se smatraju veoma sigurnim i efikasnim za obnovu kose.

Postupak transplantacije kose je relativno jednostavan i obično traje nekoliko sati. Prvo se vrši priprema za zahvat, koja uključuje temeljitu pripremu područja sa kojeg će se uzimati folikuli kose, kao i područja na kojem će se vršiti transplantacija. Nakon pripreme, izvršit će se anestezija, a zatim se pristupa ekstrakciji folikula. Nakon ekstrakcije, folikuli se postavljaju u pripremljene rupe na području gdje se želi obnoviti kosa.

Klinika Vatanmed koristi najsavremenije tehnologije i opremu za transplataciju kose, što značajno smanjuje rizik od komplikacija i povećava uspješnost zahvata. Također, naši stručnjaci se redovno obučavaju i prate najnovije trendove i tehnologije u oblasti transplantacije kose, što osigurava najbolje moguće rezultate za naše pacijente.

Uzimajući u obzir važnost ovog zahvata za naše pacijente, Klinika Vatanmed nudi posebnu cijenu zahvata za sve one koji popune formu na našem web sajtu. Naša klinika pruža i vrhunsku podršku nakon zahvata, kako bi se osiguralo da se pacijenti što brže oporave i da se postignu najbolji mogući rezultati.

Ako se suočavate sa problemom gubitka kose, ne oklijevajte se obratiti stručnjacima u Klinici Vatanmed. Mi ćemo vam pružiti najbolju moguću njegu i tretman, koristeći najnaprednije tehnologije i metode kako biste dobili gustu, prirodnu kosu koju zaslužujete.

Podijeli:

Oslali članci :

Zakaži termin

Naša lokacija
Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

Pišite nam

Radno vrijeme