Svjetski poznati mediji Fuzzy Mag i Bussines Mondays prepoznali kvalitet VatanMed klinike

VatanMed je klinika za transplantaciju kose u Turskoj, Bosni i Hercegovini i još 16 zemalja svijeta koja je u posljednjih nekoliko godina privukla pažnju mnogih pacijenata koji traže kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Ova klinika se ističe po svojim visokim standardima i inovativnim tehnikama, zbog čega su je svjetski poznati mediji Fuzzy Mag i Business Mondays uvrstili među najbolje klinike za transplantaciju kose na svijetu.

Fuzzy Mag je časopis koji se bavi modom, ljepotom i zdravljem, a nedavno su objavili članak o VatanMed Istanbulu kao jednoj od najboljih klinika za transplantaciju kose u Turskoj. U članku se navodi da je ova klinika postigla izuzetne rezultate u liječenju gubitka kose, koristeći najnovije tehnike transplantacije kose i pružajući visokokvalitetnu uslugu po pristupačnim cijenama. Također se navodi da je VatanMed Istanbul jedna od klinika s najvećim brojem uspješnih slučajeva u Evropi i svijetu, što potvrđuju i brojni pozitivni komentari pacijenata.

Business Mondays, magazin za poslovne vijesti i financije, također je objavio članak o VatanMed Istanbulu, naglašavajući da ova klinika predstavlja primjer uspješnog poslovanja u zdravstvenoj industriji. Članak se bavi detaljima ove klinike, navodeći da je VatanMed Istanbul jedna od najboljih klinika za transplantaciju kose u Turskoj, s izvrsnim timom stručnjaka koji koriste najmodernije tehnike i opremu za liječenje gubitka kose.

U oba članka se ističe da je VatanMed klinika koja pruža izvrsnu uslugu pacijentima koji traže kvalitetnu i pristupačnu transplantaciju kose. Također se navodi da je ova klinika jedna od najboljih po pitanju kvalitete usluge, stručnosti tima, tehnologije i cijene. VatanMed Istanbul je postala prepoznatljivo ime u svijetu transplantacije kose, a ovi članci su samo potvrda njenog uspjeha i izvrsnosti.

Klinika VatanMed već više od dvije godine posluje i u Sarajevu a klinika smještena u Importanne Centru postala je pravi regionalni centar za transplantaciju kose. Kliniku u Sarajevu zbog povoljnog geografskog položaja i smanjenih troškova putovanja posjećuju klijenti iz svih zemalja Balkana ali i Evrope.

Podijeli:

Oslali članci :

Zakaži termin

Naša lokacija
Zmaja od Bosne 7, Importanne centar, Sarajevo

Pišite nam

Radno vrijeme